Vánoční turnaj ve Šlapanicích

V sobotu 16. prosince se svého třetího ročníku dočkal družební Vánoční turnaj ve Šlapanicích. Pro zdejší Eagles a hráče z Moravského Krumlova jej v místní orlovně stejně jako v předchozích dvou letech uspořádal domácí Orel Šlapanice. Ve třech věkových kategoriích poměřilo síly celkem čtyřiadvacet hráčů a hráček, pro nejmenší byla připravena také doprovodná motoricko-kondiční soutěž. Z celkového triumfu se znovu po roce mohl radovat Antonín KOUŘIL.

Mezi osmičkou nejmladších žáků dominoval domácí Nikita Mindru, jenž vybojoval první místo bez jediného zaváhání. Z našich benjamínků se nejlépe umístil čtvrtý Daniel PANTLÍK, K bramborové medaili navíc přidal vítězství v motoricko-kondiční soutěži! Prvního vyhraného zápasu se při své turnajové premiéře dočkala také celkově sedmá Nikol JAGOŠOVÁ. Oběma gratulujeme a do startující kariéry přejeme ještě spoustu podobných úspěchů.

Celkovým vítězem turnaje se stejně jako vloni stala Antonín KOUŘIL. I přes tréninkové manko se mu podařilo obhájit triumf v kategorii mladšího i staršího žactva a potvrdil tak roli největšího favorita. Také zbylá dvě místa „na bedně“ obsadili krumlovští hráči – stříbrnou medaili vybojoval Jan ČECH, bronz potom Juraj PANTLÍK. Jen těsně pod stupni vítězů zůstal čtvrtý Nicolas Čejka a pátý Vadim ZUBKO.

V kategorii mladších žáků obsadili medailové pozice za Tondou domácí hráči Radovan Telecký a Vojtěch Kucharczyk, sedmý, resp. osmý v celkovém pořadí.

Tereza BÍLOVÁ skončila po vydařené druhé části turnaje na čtrnáctém místě, což znamenalo šesté místo mezi mladšími žáky a titul pro nejlepší hráčku turnaje. Daniel JANDERKA skončil šestnáctý, o jedno místo za ním pak další turnajový debutant Jan KARAS. Výsledkově to tentokrát úplně nevyšlo nakonec dvaadvacátému Jakubu ŠULCOVI.

CELKOVÉ POŘADÍ
nejmladší:
1. Nikita MINDRU, 2. Danny STAŇA, 3. Simona FILLOVÁ (všichni Šlapanice), 4. Daniel PANTLÍK (MK), 5. Míša SCHYMON, 6. Ondřej SMOLINSKÝ (oba Šlapanice) , 7. Nikol JAGOŠOVÁ (MK), 8. Hamlet HOVSEPYAN (Šlapanice)

mladší (2011 a mladší):
1. Antonín KOUŘIL (MK), 2. Radovan TELECKÝ, 3. Vojtěch KUCHARCZYK (oba Šlapanice), 4. Ondřej HEJNA, 5. Tomáš OREL (oba Šlapanice), 6. Tereza BÍLOVÁ (MK), 7. Jiří SMOLINSKÝ (Šlapanice), 8. Daniel JANDERKA (MK), 9. Nico STAŇA, 10. Martin PLOTĚNÝ (Šlapanice), 11. Jakub ŠULC (MK), 12. Vojtěch MÍLEK (Šlapanice)

starší:
1. Antonín KOUŘIL, 2. Jan ČECH, 3, Juraj PANTLÍK (všichni MK), 4. Nicolas ČEJKA (Šlapanice), 5. Vadim ZUBKO (MK), 6. Tomáš TIHELKA, 7. Radovan TELECKÝ, 8. Vojtěch KUCHARCZYK (všichni Šlapanice), 9. Kryštof DOKOUPIL (Tišnov), 10. Ondřej HEJNA, 11. Matyáš CYPRIAN, 12. Tomáš OREL, 13. Přemysl KUDA (všichni Šlapanice), 14. Tereza BÍLOVÁ (MK), 15. Jiří SMOLINSKÝ (Šlapanice), 16. Daniel JANDERKA, 17. Jan KARAS (oba MK), 18. Daniel PRUDKÝ, 19. Nico STAŇA, 20. Michal JULÍNEK, 21. Martin PLOTĚNÝ (všichni Šlapanice), 22. Jakub ŠULC (MK), 23. Martin JULÍNEK a 24. Vojtěch MÍLEK (oba Šlapanice)

Vydařeným turnajem si tak Tonda KOUŘIL vynahradil neúčast na posledním bodovacím turnaji kategorie U11 v Hradci Králové. Doslova několik hodin před odjezdem jej skolila angína a místo za stůl tak putoval do postele. Na východě Čech tak náš klub reprezentovaly pouze dvě děvčata. Tereza BÍLOVÁ a Lucie HANÁČKOVÁ. Terka odehrála čtyři relativně vyrovnané zápasy, výhry se bohužel nedočkala. Lucce jen těsně díky horšímu poměru setů utekl postup ze základní skupiny. Vše si ale vynahradila v soutěži útěchy, kde postoupila až do finále! V motoricko-kondičních testech se naše děvčata seřadila na 21. a 22. místě.

 

18. 12. 2023

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer