Krajské PONGORI ovládl Pavel Flajšar

Po sobotním republikovém turnaji nejmladší kategorie do jedenácti let se také v neděli zaplnila krumlovská sportovní hala mladými stolně tenisovými naději. Krajského bodovacího turnaje kategorie U13 se zúčastnilo sedmasedmdesát hráčů a hráček ze dvaceti oddílů Jihomoravského kraje.

Z vítězství se po suverénním výkonu mohl radovat nejvýše nasazený hráč turnaje Pavel FLAJŠAR z Nového Lískovce. Druhé místo vybojoval lednický lev Jakub CUPÁK, bronz brali Adam ŠTĚPÁNEK z Mikulova a olomoucký Marek ŠVEHLA.

V soutěži útěchy zvítězila hodonínská Naia NOVÁKOVÁ před Lukášem BARTÁKEM z Kunštátu.

Trojice domácích hráčů startovala v turnaji kategorie B. Nejlépe si vedl Antonín KOUŘIL, který se v konkurenci třiapadesáti hráčů probojoval až do finále. V něm nakonec podlehl Matěji SEDLÁČKOVI z Hustopečí. Druhé místo je při premiérovém startu v této věkové kategorii skvělým výsledkem. Do dalšího turnaje navíc zaručuje jistotu postupu mezi čtyřiadvacítku nejlepších. Tereza BÍLOVÁ ani Jakub ŠULC bohužel nedokázali postoupit ze základní skupiny, vyhrát se jim nepodařilo ani v soutěži útěchy. Byť Kubu dělilo od úspěchu jen několik míčků. Oba ale získali další cenné zkušenosti, které můžou uplatnit už za dva týdny na žákovských přeborech regionu. Vítězem soutěže útěchy kategorie B se stal Eliáš VESELÝ z Vyškova, druhé místo obsadila Tereza BAŘINOVÁ z Agrotecu Hustopeče.

Všem vítězům gratulujeme!!

 

13. 11. 2023

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer