MK Summary 014: Je dobojováno!

Je dobojováno! Obě krajské série skončily v nejkratším možném čase. Kluci v divizním semifinále bohužel nestačili na Moravskou Slavii Brno a po vítězství v základní části obsadili konečné třetí místo. O vítězství a postup do 3.ligy se jejich brněnský přemožitel utká se Silůvkami. Play-out Krajské soutěže II.třídy jsme zvládli o poznání lépe a po výhře na Oltecu je soutěž zachráněna.

„Áčko“ odjelo do Brna s odhodláním vyrovnat a vrátit sérii do Krumlova. Na Morendě je ale čekal velmi kvalitní a dobře připravený soupeř. Ten byl bohužel i tentokrát nad naše síly. Stylově bez porážky se v posledním zápase sezóny předvedl David Musil. Společně s Eliškou Šedovou znovu vyhráli důležitou úvodní čtyřhru, napotřetí David udolal defenzívu Libora Svobody, jako jediný si poradil i s dobře hrajícím Hynkem Nespěšným, vrcholem utkání pak byla pětisetová bitva s Ivo Sigmundem. Ostatní naši hráči se ale výrazněji neprosadili, Moravská Slavia tak zaslouženě postupuje do finále.

TTC Moravská Slavia Brno C – MK Řeznovice 9:6, konečný stav série 2:0
Libor Svoboda a Ivo Sigmund po 3, Hynek Nespěšný 2, Roman Ličbinský 1 – David MUSIL 3, Eliška ŠEDOVÁ a Aleš HORÁK po 1, čtyřhra MUSIL/ŠEDOVÁ

Do odvety záchranářského boje na Oltecu jsme vynuceně odjeli v obměněné sestavě. Důležité utkání jsme ale zvládli. Stejně jako v prvním utkání se spolehlivým výkonem prezentovali Daniela Růžičková a Adam. Tentokrát Radkovský. Ten svůj velmi dobrý výkon korunoval závěrečnou výhrou nad jedním z nejlepších hráčů soutěže Janem Pelikánem.

KST Oltec Brno – TT Moravský Krumlov 3:9, konečný stav série 0:2
Jan Pelikán a Zdeněk Dědek po 1, čtyřhra Pelikán/Dědek – Adam RADKOVSKÝ, Daniela RŮŽIČKOVÁ a Jindřich BÍLA po 3

Ve hře už tak zůstává jen náš ženský extraligový tým, který dnes, v neděli 16. dubna od 16:00 rozehraje v domácím prostředí svou semifinálovou sérii proti Ostravě. Přijďte holky povzbudit!!

16. 4. 2023

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer