Vánoční turnaje

Konec roku přináší prostor k odpočinku, přátelskému setkávání a bilancování. Ideálním příležitostí jsou k tomu vánoční turnaje. V polovině prosince se naše dětská výprava opět zúčastnila turnaje ve Šlapanicích. Definitivní tečku za kalendářním rokem 2022 jsme potom společně odpinkli na domácím Vánočním turnaji v krumlovské sokolovně. Obě akce se vydařily

V rámci družby se šlapanickým  oddílem vedeným trenérkou Janou Teleckou, která zároveň vypomáhá našim děvčatům ve druhé lize, jsme se v polovině prosince společně s domácími hráči zúčastnili Vánočního turnaje ve Šlapnicích.

Děti byly rozděleny do tří věkových kategorií, samostatně potom byla vyhlášena soutěž děvčat. Nejmladší benjamínci měly stolnětenisový turnaj doplněný o odpolední soutěž ve všeobecných pohybových dovednostech.

Vítězem obou žákovských kategorií a logicky také celkovým vítězem turnaje se stal Antonín KOUŘIL. Mezi staršími ho na stupních vítězů doplnil celkově druhý Vadim ZUBKO. Soutěž děvčat ovládla při své turnajové premiéře Lucie HANÁČKOVÁ. Zbylá místa na stupních vítězům patřila domácím hráčům – bronz v kategorii starších žáků vybojoval Nikolas Čejka, mezi mladšími se z medailového umístění radovali Vojtěch Kucharczyk a Radovan Telecký, mezi děvčaty Ekaterina Mindru a Natálie Fialová.

Turnaje se zúčastnili také Jan ČECH, Egor BOGDANOV, Jakub ŠULC a Tereza BÍLOVÁ.

Pořadateli děkujeme za výbornou organizaci a těšíme se na další společné akce!

Definitivní tečku za kalendářním rokem 2022 potom udělal náš domácí Vánoční turnaj v krumlovské sokolovně. Zúčastnilo ses jej celkově sedmadvacet hráčů, kteří byli rozděleni do dvou výkonnostních kategorií. Mezi „profíky“ potvrdil roli nejvýše nasazeného hráče a mužské jedničky našeho klubu David MUSIL. Ve finále si poradil se svým divizním spoluhráčem Liborem ŠTĚPÁNEM. Bronz vybojoval Jindřich BÍLA.

Třináctka výkonnostních hráčů se souběžně utkala také v paralelní soutěži „leváků“. Na pomyslný trůn pro leváka roku se po roční pauze vrátil Jindřich BÍLA. Po tuhé finálové bitvě nakonec zbylo stříbro na Jaroslava PEŠTÁLA, třetí skončil Libor ŠTĚPÁN.

V kategorii dětí a rodičů si další turnajový vavřín připsal devítiletý Antonín KOUŘIL, když ve finále dokázal poprvé v životě porazit tatínka Ondřeje KOUŘILA. Také další dvě příčky patřily srdnatě bojujícím otcům- Janu KOMÁNKOVI a Jiřímu ČECHOVI. Pátý skončil Matýsek PHAM, šestý Vadim ZUBKO.

Výsledky ale tentokrát nebyly tím hlavním! Všem hráčům a hráčkám děkujeme za účast a skvělou atmosféru, kterou během turnaje vytvořili. Pevně věříme, že si společné chvíle za stolem užili a těšíme se brzy na viděnou v novém roce 2023!

31. 12. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer