Garáž Cup 2022

Urputné boje o body v ligových a evropských pohárových soutěžích dnes v krumlovské sokolovně vystřídala pohoda a čistá radost z pohybu. Radost , s jakou se mohou za stolem prezentovat snad jen děti a ryzí amatéři. Právě jim je věnován tradiční turnaj neregistrovaných Garáž Cup.

O turnaj, který se znovu uskutečnil po dvouleté covidové přestávce, byl i tentokrát velký zájem, Na startovní listině se objevilo pětadvacet hráčů a hráček včetně mladých talentů z přípravky. Všichni tak měli se alespoň na několik okamžiků vcítit do role profesionálních hráček, které hájí barvy našeho klubu na té nejvyšší úrovni.

Na každého z účastníků čekalo kromě náročné porce zápasů také tradiční občerstvení a spousta zábavy. Samotné výsledky tak nebyly zdaleka tím nejdůležitějším. Přesto byly k vidění vyrovnané lité boje.

Vítězem turnaje se nakonec stal po finálové výhře nad Radislavem Dominikem Jan Hurt a obhájil tak triumf z minulého ročníku. Bronz vybojoval Petr Žalud. Všichni tři si tak domů kromě slastného pocitu vítězství odnesli také věcné ceny od sponzorů akce, kterými byli Víno Tichý, vsenastolnitenis.cz a Lékarna BENU. Blahopřejeme a děkujeme!

 

19. 11. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer