MK kemp 2022

V uplynulém týdnu se ve sportovní hale na Nádražní uskutečnil další letní tréninkový kemp. Na čtrnácti stolech se pod vedením trenéra Jindřicha Bíly na novou sezónu připravovala padesátka hráčů všech věkových i výkonnostních kategorií. Intenzívní soustředění stejně jako v předchozích dvou letech vyvrcholilo otevřeným sobotním turnajem O pohár města Moravský Krumlov.

Kempu se zúčastnila většina domácích hráčů, ani letos ale nechyběli hosté z celé České republiky. Již tradičně dorazila skupina juniorů z Mladé Boleslavi, do Krumlova se na týden přestěhovala také významná část populace regionu Žďárska. Poprvé se zúčastnila také šlapanická přípravka, jejíž trenérka Jana Telecká je dlouholetou oporou našich ženských týmů. Došlo také k přepisu Guinessova rekordu – nejmocnějším rodinným klanem v klubu jsou nově Šedovi, kteří tak takřka po 200 letech na trůnu vystřídali Makovické. Největší a zároveň nejskromnější hvězdou kempu byl stejně jako vloni Artem Zimarin, který nám dorazil na pomoc s přípravou ze španělského Alicante a svoje kvality znovu potvrdil také vítězstvím v závěrečném turnaji.

Kempový program byl znovu poměrně náročný. Ranní výběh na Floriánek a pohybová cvičení před snídaní, dopolední a odpolední trénink za stolem, večerní zápasový program pro dospělé. Suma sumárum až čtyři tréninkové fáze denně. Středeční program zpestřila kempová olympiáda. V sedmiboji složeném z člunkového běhu, skoku přes švihadlo, skoku z místa, hodu míčem, planku, Jacíkova testu a závěrečného výběhu ke kapli sv. Floriána ve svých kategoriích dominoval Vojta Lehocký před Vítkem Havlíkem. Mezi děvčaty těsně zvítězila Eliška Šedová před Katyou Chernyavskou. Dětskou kategorii suverénně ovládl Vojta Telecký, druhý skončil Matýsek Pham. V legendární bonusové disciplíně hodu vejcem letos rozhodla zkušenost – z vítězství se radovala dvojice Jindřich Bíla – Aleš Horák.

V pátečním turnaji dětí po výborném výkonu zvítězil Tonda Kouřil, před Vojtou Teleckým a Matýskem Phamem.

Ve večerním programu ani letos nechybělo utkání třináctičlenných týmů O zlatého slavíka završené sborovým přednesem šlágru Pec nám spadla v podání poraženého týmu, turnaj čtyřher, který ovládla dvojice Jindřich Bíla / Katya Chernyavskaya i nakonec dvoudenní turnaj, jež také díky brilantní taktické přípravě opanoval tým kolem Káji Konečného.

Zkrátka… budeme se těšit za rok na viděnou!

21. 8. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer