Vydařená odveta s Ostravou

Covidovou dohrávku proti Ostravě jsme zvládli! Po suverénním výkonu jsme si s nepříjemným soupeřem poradili a po dvou letech se dočkali hladké výhry 6:1. Znovu jsme se tak o krok přiblížili druhému místu po základní části.

Byl to pohodový večer. Naše děvčata navázala na sebevědomý výkon z Prahy a také s Ostravankami si bez větších problémů poradila. Nutno přiznat, že naši úlohu dnes svým nemastným výkonem bez náznaku nasazení usnadnila hostující Ema Labošová. Talentovaná Slovenka během šesti odehraných setů proti Mitsuki Yoshida a Bernadett Bálint posbírala pouhých šestadvacet míčků a nevydařené vystoupení završila kanárkem.

O jediný bod hostů se tak hned v úvodní dvouhře postarala jednička soupeře Tamara Tomanová, která ve čtyřech setech přehrála Nikitu Petrovovou. Od Nikity to ani dnes nebylo úplně optimální, svůj druhý zápas s Terezou Pytlíkovou ale nakonec zvládla a připsala důležitý bod.

V o poznání lepší formě se dnes ukázala Katya Chernyavskaya. Ta po první sérii dvouher vystřídala Mitsuki a výhrou nad Tomanovou sebrala hostům poslední naděje.

Skvělý výkon znovu předvedla Detty. Bez většího zaváhání si poradila s Pytlíkovou i Labošovou, také ve třetím duelu s Tomanovou mířila za vítězstvím. Zastavil ji až předčasný konec utkání, který zajistila svým druhým bodem po výhře nad Terezou Pytlíkovou Katya.

TT Moravský Krumlov – TJ Ostrava KST 6:1
Nikita PETROVOVÁ – Tamara TOMANOVÁ 1:3 (-7,-8,8,-4), Mitsuki YOSHIDA – Ema LABOŠOVÁ 3:0 (5,5,4), Bernadett BÁLINT – Tereza PYTLÍKOVÁ 3:0 (6,4,9), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Tamara TOMANOVÁ 3:1 (5,7,-8,10), Nikita PETROVOVÁ – Tereza PYTLÍKOVÁ 3:2 (2,-9,-10,8,4), Bernadett BÁLINT – Ema LABOŠOVÁ 3:0 (5,7,0), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Tereza PYTLÍKOVÁ 3:1 (-9,8,6,9)

Po krátkém odpočinku nás čeká přesun do rakouského Lince. Ve středu se zde v rámci obnovené středoevropské Superligy postupně utkáme s domácí rezervou LZ Linz Froschberg, na jejíž soupisce se objevují mladé talentované hráčky z celé Evropy, jako např. Italka Jamila Laurenti nebo Andrea Pavlovič z Chorvatska. Odpoledne pak se slovenským mistrem ŠKST Bratislava. Postup ze skupiny do březnového semifinále si zajistí první dva celky.

Tak držte palce!

#MKjede

 

18. 2. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer