Výhra na El Niňu

Středeční předehrávku na Kotlářce jsme zvládli. Domácí El Niňo bohužel nastoupilo v oslabené sestavě bez Heleny Sommerové a Moniky Němečkové. Také třetí vzájemné utkání tak mělo jednoznačný průběh i výsledek.

Do Prahy jsme odcestovali bez Detty Bálint, která dostala v náročném programu volno. Do sestavy se tak vedle Katyi Chernyavské a Mitsuki Yoshida tentokrát vešly Nikita Petrovová i Eliška Šedová.

Ani domácí však nebyli kompletní. Kromě Heleny Sommerové, která aktuálně reprezentuje Českou republiku na juniorském turnaji ve Francii, chyběla také týmová dvojka Monika Němečková. Nejnebezpečnější hráčkou El Niňa tak trošku překvapivě byla teprve patnáctiletá Tereza Lošťáková. Mladá hráčka hostující v Praze z Havlíčkova Brodu dokázala – především v úvodním zápase proti Mitsuki – sladit odvážný výkon a extrémně přesnou mušku a dotlačila naši zkušenou hráčku až do pátého setu. První extraligové výhry se ale nedočkala. A nevyšlo jí to ani vzápětí proti Nikitě, i když ani napodruhé nebyla úplně bez šance. Katya si s přehledem poradila s Lilianou Plachou i Terezou Ajdini. Úspěšná byla rovněž střídající Eliška, která ve třech setech zvládla svůj zápas proti Plaché.

Také napotřetí tak skončilo naše utkání s El Niněm už po šesti dvouhrách. Do tabulky jsme si připsali důležité tři body a znovu se přiblížili konečnému druhému místu po základní části. Už zítra, tj. v pátek 18. února přivítáme od 18:00 v dohrávce 14. kola tým TJ Ostrava KST.
Přijďte nás povzbudit!!

SF SKK El Niňo Praha – TT Moravský Krumlov 0:6
Tereza LOŠŤÁKOVÁ – Mitsuki YOSHIDA 2:3 (-3,-6,9,10,-5), Liliana PLACHÁ – Ekaterina CHERNYAVSKAYA 0:3 (-9,-5,-9), Tereza AJDINI – Nikita PETROVOVÁ 0:3 (-6,-4,-6), Liliana PLACHÁ – Eliška ŠEDOVÁ 0:3 (-13,-7,-8), Tereza LOŠŤÁKOVÁ – Nikita PETROVOVÁ 1:3 (-3,-14,8,-5), Tereza AJDINI – Ekaterina CHERNYAVSKAYA 0:3 (-6,-3,-3)

17. 2. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer