Vánoční turnaj

Rok 2021 je za námi. Přes všechny komplikace a nepříjemnosti se sebou přinesl také celou řadu úspěchů, vítězství a veselých okamžiků. A protože víme, že štěstí je potřeba jít naproti, zakončili jsme jej poctivým tréninkem. Třídenní dvoufázové soustředění vyvrcholilo čtvrtečním vánočním turnajem. Ten se tak po roční vynucené odmlce vrátil mezi tradiční klubové akce.

Závěrečný turnaj byl na poslední chvíli kvůli lepším klimatickým podmínkám přesunut do Krumlova. Znojemská tělocvična na Uhlárce totiž byla v době vánočních prázdnin svědkem pravé zimní přípravy. Ale těžko na cvičišti, lehko na bojišti 😀

Vánoční turnaj tradičně nebyl jen o vrcholných sportovních výkonech. Přestože vyhrávat chtěl každý, našel se dostatek prostoru pro zhodnocení uplynulého roku i degustaci dobrot.

Pozici největší favoritky turnaje nakonec potvrdila Katya Chernyavskaya. Zvítězila bez jediné porážky před Jindřichem Bílou a Eliškou Šedovou. Hned několik překvapení se naopak událo v kategorii Levá ruka. Největší „levákem“ pro rok 2021 se po finálovém vítězství nad Adam Radkovským stal Vojta Lehocký. O bronz se podělila dvojice Libor Štěpán a Kayta Chernyavskaya.

Zúčastněným hráčům děkujeme za aktivní účast, vítězům gratulujeme a všem příznivcům našeho klubu přejeme do nového roku 2022 hodně nejen sportovních úspěchů!

#MKjede

2. 1. 2022

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer