Vánoční turnaj pro nejmenší

Poslední předvánoční sobota patřila dětem. Přijali jsme pozvání Jany Telecké, trenérky mládeže ve Šlapanicích a vyrazili s krumlovskou přípravkou na první turnaj. Skvěle připravená šlapanická orlovna nabídla dětem pro jejich soutěžní premiéru příjemnou a pohodovou atmosféru.

Soutěžilo se ve čtyřech věkových kategoriích.

V hlavní kategorii pro hráče narozené v roce 2008 a starší se z vítězství radovala Sára Sedláčková. Také stříbrná medaile putuje zásluhou Michaely Makovické do Moravského Krumlova. Třetí místo vybojoval domácí Michal Julínek.

Z vítězství v kategorii hráčů s rokem narozením 2009-10 se může těšit šlapanický Tomáš Tihelka. Další místa na stupních vítězů už opět patřila našim hráčům. Druhý skončil Jan Čech, třetí Karolína Široká. Bramborovou, resp. čokoládovou medaili za čtvrté místo vybojoval domácí Daniel Prudký.

Stupně vítězů ve třetí kategorie určené pro chlapce a děvčata narozené v letech 2011 a 2012 ovládli domácí hráči Niko Staňa, Radovan Telecký, Ondřej Hejna a Martin Plotěný.

V soutěži nejmladších hráčů s ročníkem narození 2013-14 triumfoval Antonín Kouřil, před domácím Vojtěchem Kucharczykem, třetí místo vybojoval Matýsek Phan, čtvrté Tereza Bílová.

Všem vítězům gratulujeme! A všem zúčastněným děkujeme za skvělý přístup a nasazení, které během turnaje prokázali.

Domácím pořadatelům v čele s trenérkou Janou Teleckou potom za skvělou přípravu turnaje včetně doprovodného programu, bohaté občerstvení i hodnotné ceny. Pevně věříme, že spolupráce mezi oběma oddíly do budoucna přinese více podobně vydařených akcí!

#MKjede #Šlapanice

19. 12. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer