Také s Břeclaví s čistým kontem

Ani ve čtvrtém domácím utkání sezóny naše děvčata nedovolila svým soupeřkám jediný bodík a dál se drží na špici průběžné tabulky. Obhájce titulu dnes v Moravském Krumlově neuhrál ani set, celé utkání by se s rezervou vešlo do jedné vyučovací hodiny.

Letošní sestava Břeclavi zatím ani zdaleka nepřipomíná nejlepší extraligový tým z uplynulé sezóny. Zahraničním posilám Vere Volkavě a Daši Šinkarové se zatím nedaří nahradit odejivší Karin Adámkovou Grofovou a Danu Čechovou, která po loňském zisku titulu ukončila svou aktivní hráčskou kariéru. Břeclav tak prohrála hned tři z úvodních pěti extraligových duelů.

Dnes v její sestavě navíc chyběla Běloruska Volkava, reprezentující svoji zemi na právě probíhajícím Mistrovství Evropy v rumunské Kluži. Překvapivě nenastoupila ani týmová jednička Aneta Širučková.

Vedle Slovenky Šinkarové se tak dnes našemu týmu postavilo juniorské duo Lucie Masopustová – Karolína Novohradská. Obě děvčata předvedla sympatický výkon, extraligová úroveň je ale zatím ještě nad jejich možnosti a, spíše než obhajobu extraligového titulu, vyhlížejí zítřejší start druhé ligy.

Největší odpor tak kladla mladá slovenská reprezentantka Daša Šinkarová. Ani ona ale našim rozjetým hráčkám nestačila. V prvním zápase prohrála s Detty Bálint, druhý s Katyou Chernyavskou pro zranění ruky nedohrála.

Zítra nás čeká poslední domácí představení roku 2021, tradičně od 18:00 přivítáme hodonínské „céčko“. Následovat bude sedmizápasová šňůra na stolech soupeřů.

#MKjede

TT MORAVSKÝ KRUMLOV – MSK BŘECLAV 6:0
Bernadett BÁLINT – Daša ŠINKAROVÁ 3:0 (5,15,4)
Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Karolína NOVOHRADSKÁ 3:0 (0,5,3)
Nikita PETROVOVÁ – Lucie MASOPUSTOVÁ 3:0 (6,5,6)
Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Daša ŠINKAROVÁ 3:0 (7,3,w.o)
Bernadett BÁLINT – Lucie MASOPUSTOVÁ 3:0 (1,2,2)
Nikita PETROVOVÁ – Karolína NOVOHRADSKÁ 3:0 (5,4,5)

 

1. 10. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer