Úspěšná generálka

Generálku na sobotní odvetu Ligy mistrů jsme zvládli na výbornou. V dohrávce druhého extraligového kola jsme porazili pražské El Niňo jednoznačně 6:0 a s čistým štítem se držíme na čele tabulky.

Byť trošku se zpožděním, napodruhé už dnes tým z pražské Kotlářky do Krumlova dorazil. Začátek utkání byl o akademickou čtvrthodinku posunut. Hrálo se ale v rychlém tempu a časovou ztrátu se brzy podařilo dohnat.

V sestavě El Niňa nechyběla juniorská reprezentantka Helena Sommerová, která před několika týdny trošku překvapivě vyřadila Bernadett Bálint z olomouckého Czech Open. Spolu s ní dnes nastoupily Jitka Vyvadilová a čerstvá posila z Havlíčkova Brodu Tereza Lošťáková, jíž ještě ani nestačil zaschnout inkoust na přestupním lístku. Ve předzápasovém shonu se Pražankám příliš nedařilo ani sladit uniformu.

Pouze na lavičce dnes zůstala Nikita Petrovová. V naší sestavě tak znovu dostala příležitost Eliška Šedová. A chopila ji za pačesy. Oba své zápasy suverénně vyhrála a dvěma body přispěla k našemu hladkému vítězství. Hned v úvodní sérii dvouher dostala Detty příležitost k vendetě se Sommerovou. Po prvních dvou setech, ve kterých hledala správné tempo, nakonec zápas zcela ovládla a srovnala účty. Také Katya Chernyavskaya svůj zápas s nejlepší hráčkou pražského týmu Sommerovou zvládla a před sobotním šlágrem s Linaresem potvrdila solidní formu.

2.kolo Extraligy žen
TT Moravský Krumlov – SF SKK El Niňo Praha 6:0
Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Jitka VYVADILOVÁ 3:0 (4,8,5)
Eliška ŠEDOVÁ – Tereza LOŠŤÁKOVÁ 3:0 (3,5,7)
Bernadett BÁLINT – Helena SOMMEROVÁ 3:1 (7,-4,1,4)
Eliška ŠEDOVÁ – Jitka VYVADILOVÁ 3:0 (7,8,8)
Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Helena SOMMEROVÁ 3:1 (9,2,-4,4)
Bernadett BÁLINT – Tereza LOŠŤÁKOVÁ 3:0 (7,5,3)

Po jednoznačném průběhu si tak v úvodu soutěže připisujeme druhou hladkou výhru. V sobotu od 18:00 nás čeká avizovaná odveta předkola Ligy mistrů se španělským Linaresem. O necelých čtyřiadvacet hodin později se potom představíme v dalším extraligovém utkání na stolech SVS Hradec Králové.

Bude to náročný víkend, držte nám palce!

#MKjede

 

16. 9. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer