Vítězná premiéra

Vstup do letošního ročníku Extraligy jsme zvládli! Takřka přesně na den po roce jsme znovu mohli nastoupit v domácím prostředí před svými fanoušky. V ochozech krumlovské sokolovny se jich sešlo na čtyři desítky a domů mohli odcházet spokojeni. Úvodní utkání proti Ústí nad Labem děvčata zvládla bez zaváhání.

Nováček z Ústí nad Labem podal na krumlovských stolech statečný výkon. Přestože bylo evidentní, že mladý tým zatím nemá dostatek zkušeností a mnoho zápasů v podobné atmosféře neodehrál, podal bojovný výkon a domácím favoritkám neodevzdal nic zadarmo. Přesto byl rozdíl v kvalitě obou týmů patrný a konečný výsledek utkání je jednoznačný.

V domácí sestavě se vedle Nikity Petrovové a Katyi Chernyavské objevila také nová posila Bernadett Bálint. Maďarská reprezentantka zvládla oba své zápasy bez zaváhání a s přehledem bodovala. Dva body přidala také Katya Chernyavskaya, o zbylé se postaraly Nikita Petrovová a střídající Eliška Šedová. Jen z lavičky tentokrát utkání sledovala Mitsuki Yoshida.

Hostující tým ve složení Martina Nováková, Karolína Vysocká a Kristýna Kacálková v šesti odehraných singlech vyojoval jediný set. Zasloužila se o něj v duelu s Nikitou Nováková.

TT Moravský Krumlov – SKP Sever Ústí nad Labem 6:0
Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Karolína VYSOCKÁ 3:0 (8,7,8), Nikita PETROVOVÁ – Martina NOVÁKOVÁ 3:1 (9,-9,3,4), Bernadett BÁLINT – Kristýna KACÁLKOVÁ 3:0 (5,6,8), Eliška ŠEDOVÁ – Karolína VYSOCKÁ 3:0 (6,9,8), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Kristýna KACÁLKOVÁ 3:0 (9,6,3), Bernadett BÁLINT – Martina NOVÁKOVÁ 3:0 (6,7,3)

Zatímco naše děvčata mají pro tento víkend odehráno. Jejich utkání s pražským El Niněm bylo odloženo na 16. září. Ústí se zítra představí ve Vlašimi.

Ta dnes trošku překvapivě zaváhala a na domácích stolech podlehla El Niňu. Zítra tak budou Středočešky jistě chtít dnešní zaváhání odčinit. Ve třetím duelu dnešního programu uspělo Dobré v herně KST Ostrava poměrem 6:2. Třemi body se v tomto utkání blýskly Zdena Blašková a Řekyně Konstantina Paridi.

4. 9. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer