O pohár města Moravský Krumlov 2021

Minulá sezóna sportovcům příliš nepřála. Hráči bez profesionální smlouvy si příliš nezahráli, čas plynul rychle jako voda. Po roce je tu další, v pořadí už osmý ročník turnaje O pohár města Moravský Krumlov.

Letošní ročník se uskuteční v sobotu 14. srpna. Uzávěrka přihlášek je o den dříve. Propozice turnaje naleznete zde

Hlavní soutěží bude tradiční kvalifikace o postup do exkluzívní soutěže Championsleague. Její vítězové dostanou v odpoledním programu šanci změřit síly s pozvanými hosty o nejcennější trofej.

Kromě toho budou na programu také soutěže čtyřher a limitované soutěže pro hráče s omezením ELO 1600 a ELO 1800. Samostatná soutěž bude připravena také pro juniorské hráče do 21ti let.

Vítězství z minulého ročníku obhajuje Polák Boguslaw Koszyk. Mezi pozvanými hosty nebudou chybět ani vítězové předchozích ročníků Jan Holáň, Martin Gumáň, Petr Handl, Michal Kadlček či Jakub Crha.

Na turnaji budou tradičně startovat také nejlepší hráčky našeho klubu, pro které to bude generálka na mezinárodní turnaj Czech Open, který se koná o týden později v Olomouci. Těšit se tak můžete na zápasy s Katyou Chernyavskou, Bernadett Bálint či Nikitou Petrovovou.

Pro letošní ročník se nám podařilo získat také silného marketingového partnera. Náš turnaj byl zařazen mezi sportovní akce podporované Českou unií sportu v rámci programu Sportuj s námí! Mezi sponzory turnaje se tak zařadily renomované společnosti Tipsport a Car4Way, mediálními partnerem akce se stal Český rozhlas Radiožurnál.

Pevně věříme, že se nám společnými silami podaří posunout krumlovskou velkou cenu zase o stupínek výš!

#MKjede #SportujSNámi #Tipsport #Car4Way #Radiožurnál

25. 7. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer