Nová sezóna dostává jízdní řád

Termínová listina na novou sezónu se pomalu začíná rýsovat. A vypadá to, že především na podzim to bude pořádný šrumec. Tedy, pokud do toho zase někdo nezasáhne shůry...

Jako první se tradičně rozjede ženská Extraliga. První kolo je naplánované na víkend od 3. do 5. září. Naše děvčata v něm přivítají soupeřky z El Niňa Praha a Ústí nad Labem. Už o týden později bychom se měli na druhý pokus dočkat premiéry v nejprestižnější klubové soutěži Champions League, která má na druhý zářijový víkend naplánované turnaje první skupinové fáze. Složení a pořadatelství čtyř skupin bude teprve vylosováno.

Na evropské poháry bychom měli plynule navázat dalším extraligovým kolem, které odehrajeme na stolech soupeřů z Dobrého a Hradce Králové. Nejatraktivnější duely s Břeclaví a Hodonínem jsou naplánovány na 1.-3. října s Břeclaví doma, resp. 29.-31.10. v Hodoníně.

Do Extraligy se letos nepřihlásila družstva Sparty Praha a rezerva Hradce Králové. Nejvyšší soutěž tak bude mít třináct účastníků, kteří se utkají dvoukolově každý s každým. Nejlepších osm týmů si zajistí postup do závěrečného play-off.

Naše ženské béčko bude startovat v 1. lize. Ta by se měla rozjet na začátku října. Hned na úvod nás čekají těžké zápasy na stolech Moravské Slavie Brno a ambiciózního nováčka v ženských soutěží HB Ostrov.

Ženské céčko se připravuje na start ve 2. lize. Termíny utkání jsou shodné s první ligou. V prvním kole bychom měli stejně jako v 1. lize přivítat soupeřky z Brna a Havlíčkova Brodu.

Mužské áčko se po dlouhé pauze potýká s problémy se skladbou týmu. Na poslední chvíli se tak vedení klubu rozhodlo nepřihlásit do ligové soutěže. Místo toho se kluci znovu pokusí vybojovat vítězství v nejvyšší jihomoravské soutěži Divizi. Krajské soutěže zatím nebyly vylosovány.

Los Extraligy žen:
3.-5.9. doma Ústí nad Labem a El Niňo Praha
17.-19.9. venku Dobré a Hradec Králové
1.-3.10. doma Břeclav a Hodonín C
22.-24.10. venku KST Ostrava, MH Ostrava a Havířov
29.-31.10. venku Hodonín A a Hodonín B
12.-14.11. venku Vlašim

Los 1. ligy žen, sk.B
2.10. venku MS Brno a HB Ostrov
23.10. doma Ústí nad Orlicí a Dobré C
30.10. venku Hluk a Frýdek-Místek
13.11. doma Svinov a Havířov B
27.11. doma Hradec Králové B a Dobré B
11.12. venku Blansko

Los 2. ligy žen, sk.C
2.10. venku MS Brno B a HB Ostrov B
23.10. venku Hodonín D
30.10. venku Děhylov a Vsetín
13.11. doma Břeclav B a Blansko B
27.11. doma Přerov a Hluk B

#MKjede

4. 7. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer