Řeznovická 11

V sobotu 26. června uspořádal náš mateřský Sportovní klub Řeznovice další ročník běžecké soutěže Řeznovická 11. Po roční odmlce se tak ve sportovním areálu znovu sešly desítky nadšenců rozličných věkových i výkonnostních kategorií. Pro děti byl k dispozici také bohatý doprovodný program s dominantou skákacího hradu Řeznoštejn. Všem organizátorům patří dík za skvělé zvládnutí akce!

Soutěžilo se v několika kategoriích. Od brzkého rána patřil areál dětem. V běhu na 200m, určeném pro děti s ročníkem narození 2015 a mladší, nás reprezentovala Amálka Nejeralová. A hned z toho byla první medaile, když do cíle doslova přiletěla na třetím místě!

Zastoupení jsme měli také v početně obsazeném běhu na 400m. Mezi dětmi narozenými po roce 2013 doběhla Terezka Bílová na krásném pátém místě.
Trošku smolný závod absolvovala na kilometrové trati Pavlínka Slaná. Většinu závodu se držela na prvním místě, po mohutném finiši soupeřů v cílové rovince nakonec doběhla čtvrtá.


Na nejkratší dospělácké trati na 2km jsme měli dvojnásobné zastoupení. Jindřich Bíla i Adam Radkovský se vydali ze všech sil. I tentokrát z toho byla medaile!


Naši pokročilejší běžci se představili na šestikilometrové trati. A dokázali vybojovat hned dvě místa na stupních vítězů – Dan Pop skončil druhý, Radek Šimeček třetí. Jen s malou ztrátou na nejlepší doběhli do cíle také Fanda Dohnal a David Pyrochta. Tratě na 2km a 11km se běžely bez našeho stolnětenisového obsazení.

Stylově jsme tak zakončili letošní sezónu. Po krátké letní přestávce se znovu sejdeme k přípravě na přelomu července a srpna.

#MKjede #MKběží

27. 6. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer