Aktuální podoba kádru

Krátká letní přestávka se chýlí ke konci, start přípravy se blíží. Pomalu už se také rýsuje finální podoba kádru našich ženských družstev.

Už s předstihem jsme oznámili prodloužení smluv s Katyou Chernyavskou i oběma talentovanými juniorkami Eliškou Šedovou a Danielou Růžičkovou. Představena už byla také první zahraniční posila. Maďarská reprezentantka Bernadett Bálint se momentálně připravuje na nadcházející Mistrovství Evropy jednotlivců, které ve Varšavě startuje už 22. června.

Tento týden jsme úspěšně dotáhli také jednání o prodloužení smluv s dalšími dvěma oporami prvního týmu – Nikitou Petrovovou a Lenkou Harabaszovou. Zatímco Nikita se v uplynulém týdnu představila v barvách české reprezentace na silně obsazeném mezinárodním turnaji Zagreb Open, Lenka zůstává v péči lékařů a fyzioterapeutů, kteří se snaží napravit pohnuté plotýnky. Do přípravy by se naše nejzkušenější hráčka měla připojit po skončení rehabilitace.

Druhou zahraniční posilou se stává zkušená ruská hráčka Liliya Andriyanova. Třicetiletá obranářka se do profesionálního kolotoče vrací po krátké mateřské dovolené. Naposledy působila společně s Nikitou v německém Kellinghusenu, kde patřila k nejlepším hráčkám soutěže.

V současné době finišují také jednání o příchodu několika mladých hráček, které by měly oživit sestavu našeho rezervního týmu v 1. lize.

Aktuální kádr MK:
Bernadett Bálint, 25 let (Maďarsko)
Ekaterina Chernyavskaya, 25 let (Rusko)
Liliya Andriyanova, 30 let (Rusko)
Nikita Petrovová, 22 let
Lenka Harabaszová, 36 let
Eliška Šedová, 20 let
Daniela Růžičková, 18 let

20. 6. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer