Vyrovnáno!

Můj dům, můj hrad. Domácí odvetu jsme zvládli a po výhře 5:3 srovnali stav sérii. O tom, kdo se v semifinále postaví obhájci titulu z Hodonína, rozhodne nedělní třetí zápas. Po týdnu tak nabíráme směr Dobré...

Páteční domácí zápas nám vyšel podle představ. Moc nechybělo k tomu, aby ho Katya ukončila už po šesté dvouhře. Nakonec ale svůj velký obrat proti Zdeně Blaškové nedotáhla do konce a hostující jednička tak výsledek korigovala.

Jak dlouhá a nekonečná se zdá cesta mezi Dobrým a Moravským Krumlovem si tentokrát vyzkoušel náš soupeř. Především v úvodu utkání jsme komfort domácího utkání využili naplno.

Katya Chernyavskaya suverénně ve třech setech odčarovala Konstantinu Paridi a poslala nás do vedení. V podobně hladký průběh jsme doufali také na druhém stole. Mladá Eliška Koďousková, která v sestavě fialek dostala trošku překvapivě přednost před zkušenější dvojicí Ilievová – Vítovcová, ale podala proti Lence Harabaszové velmi dobrý výkon. Naše zkušená harcovnice ale doslova vydřela zlomovou koncovku třetí sady a zvýšila naše vedení na 2:0. Na vítězné vlně se svezla také Nikita Petrovová. Hned na úvod oplatila Zdeně Blaškové týden starou porážku a vypadalo to velmi nadějně. První bod na stranu hostů vzápětí vybojovala Řekyně Paridi, která ani napotřetí v souboji s Lenkou nezaváhala. Rozjetá Nikita ale nepřipouštěla komplikace, výhrou nad Koďouskovou zvýšila na 4:1.

V souběžně hrané bitvě mezi Katyou a Blaškovou už ve vzduchu visel mečbol. Štěstí se ale v koncovce pátého setu tentokrát přiklonilo na stranu našeho soupeře a Dobré snížilo na 4:2. Stejně jako v prvním utkání vystřídala Lenku do závěrečné dvouhry Eliška Šedová. Přestože proti Blaškové předvedla o poznání lepší výkon než před týdnem, na českou reprezentantku to ani včera nestačilo. Vítězný pátý bod tak přidala po výhře nad Paridi Nikita. Katya si už pojstku s Koďouskou nechala na neděli.

Za předvedený výkon si naše děvčata zaslouží velkou pochvalu. Nesmíme však usnout na vavřínech. K vytouženému postupu musíme zvládnout ještě nedělní rozhodující zápas na stolech našeho soupeře. O tom, že to nebude nic snadného jsme se na vlastní kůži přesvědčili minulý týden…

#MKjede #bojujeme

TT Moravský Krumlov – SK Dobré 5:3, stav série 1:1

Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Konstantina PARIDI 3:0 (8,5,3), Lenka HARABASZOVÁ – Eliška KOĎOUSKOVÁ 3:1 (4,-9,13,3), Nikita PETROVOVÁ – Zdena BLAŠKOVÁ 3:1 (6,-6,7,4), Lenka HARABASZOVÁ – Konstantina PARIDI 0:3 (-7,-3,-7), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Zdena BLAŠKOVÁ 2:3 (-7,-2,7,6,-8), Nikita PETROVOVÁ – Eliška KOĎOUSKOVÁ 3:0 (5,7,9), Eliška ŠEDOVÁ – Zdena BLAŠKOVÁ 0:3 (-6,-4,-7), Nikita PETROVOVÁ – Konstantina PARIDI 3:1 (10,-7,4,6)

8. 5. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer