Do play-off s novým názvem

Možná jste zaznamenali změnu názvu ostravského týmu CDU na MH. Tradiční klub, jehož barvy momentálně hájí mimo jiné také trio našich bývalých hráček, tak nově nese iniciály své zakladatelky a jedné z největších legend československého stolního tenisu Marie Hrachové, S ohledem na to, co všech Marie Hrachová ve stolním tenisu dokázala a co pro ostravský klub znamená, je to změna logická.

A také inspirativní,. „Myšlenka zařadit své iniciály do názvu klubu mě hned nadchla. Myslím si, že už jsem toho ve své hráčské i trenérské kariéře dokázal dost. V roce 2009 jsem vyhrál úspěšnost okresní přeboru I. třídy, pravidelně vyhrávám krumlovský vánoční turnaj levačkou,“ řekl skromně manažer našeho klubu Jindřich Bíla. V aktuální sezóně přivedl Bíla hvězdami nabitý krumlovský tým ke klidné záchraně, před posledním kolem dokonce atakuje příčky zajišťující účast v závěrečném play-off!

Také v krumlovském případě je tak změna názvu logickým vyústěním progresivního vývoje. Všechna družstva budou s platností od 1. dubna nastupovat pod novou hlavičkou Jebe Moravský Krumlov.

Změna se dotkne také propagace. Veškeré klubové prezentace budou označovány inovovaným hashtagem #MKjebe.

Po několika letech neúspěšných pokusů o složení klubové hymny ve spolupráci s populárním znojemským rapperem a aktivním členem klubu Martinem Phoenix Fučíkem, se navíc díky novému stylu podařilo dohodnout spolupráci s jeho slovenským kolegou Patrikem Vrbovským. Tomu se nový směr krumlovského PR zalíbil natolik, že se rozhodl přiložit ruku k dílu. A nová hymna je na světě. „Patrikovi jsme za pomoc vděční, ukázalo se, že je to proti Phoenixovi opravdový profesionál. Hymna je dynamická, chytlavá a díky jednoduchému refrénu, v němž se často opakuje nový název našeho klubu, také snadno zapamatovatelná,“ chválí si spolupráci klubová legenda Jindřich Bíla.

Oficiální videoklip můžete zkouknout tady https://www.youtube.com/watch?v=runQo_hRRrs

#MKjebe #Apríl #WhySoSerious

1. 4. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer