Těsná prohra s Břeclaví

Ani poslední domácí představení v základní části nám výsledkově nevyšlo úplně podle představ. Na lídra tabulky z Břeclavi jsme nestačili a prohráli 6:3. Přesto utkání přineslo také několik pozitivních a před play-off povzbuzujících momentů.

Tím nejvýraznějším byla úvodní výhra Nikity Petrovové nad českou reprezentační dvojkou Karin Adámkovou. Následně si Nikita poradila i s mladou Slovenkou Dominiko Wiltschkovou a znovu tak potvrdila, že se jí po přestupu do Krumlova daří.

Ani výborný výkon nové posily nám však dnes na body nestačil. Katya Chernyavskaya prohrála oba klíčové zápasy s Adámkovou i Anetou Širučkovou. Lenku Harabaszovou do zápasu nepustila bolavá záda. Eliška Šedová odehrála „svůj“ zápas s Wiltschkovou hned na úvod. Po nervózním výkonu nenavázala na loňskou superligovou výhrou nad touto soupeřkou a prohrála hladce 0:3. Další soupeřky už byly nad její síly.

Za stavu 3:5 jsme přesto stále živili naději na body. Do poslední dvouhry proti Nikitě vystřídala Širučkovou Dana Čechová. Ta k naší smůle předvedla velmi zkušený taktický výkon podložený výborným servisem a definitivně utnula naše šance.

Poslední kolo odehrajeme, snad už v plné síly, za dva týdny ve Vlašimi, kde se budeme snažit udržet šesté místo a naladit na nadcházející play-off.

#MKjede

TT Moravský Krumlov – MSK Gumotex Břeclav ZFP GROUP 3:6

Nikita PETROVOVÁ – Karin ADÁMKOVÁ 3:2 (10,-7,-3,9,6), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Aneta ŠIRUČKOVÁ 1:3 (9,-7,-7,-6), Eliška ŠEDOVÁ – Dominika WILTSCHKOVÁ 0:3 (-9,-9,-8), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Karin ADÁMKOVÁ 1:3 (-6,-6,9,-5), Nikita PETROVOVÁ – Dominika WILTSCHKOVÁ 3:1 (-6,8,6,7), Eliška ŠEDOVÁ – Aneta ŠIRUČKOVÁ 1:3 (9,-6,-4,-7), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Dominika WILTSCHKOVÁ 3:0 (3,11,2), Eliška ŠEDOVÁ – Karin ADÁMKOVÁ 0:3 (-5,-5,-4), Nikita PETROVOVÁ – Dana ČECHOVÁ 0:3 (-10,-5,-11)

26. 3. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer