Hladká výhra na El Niňu

Suverénní výhrou na Kotlářce jsme dnes potvrdili zlepšenou formu. I přes nevydařený vstup do sezóny jsme si tak s předstihem zajistili účast v závěrečném play-off. V posledních dvou utkáních s Břeclaví a Vlašimí se budeme snažit vybojovat co nejvýhodnější výchozí pozici.

Dnešní duel proti pražskému El Niňu zvládla naše děvčata skvěle. Vyhrála všech šest dvouher, domácím hráčkám povolila jen jediný set.

Ve výborném světle se dnes předvedla především Eliška Šedová. V duelech s Lililanou Plachou ani Jitkou Vyvadilou nepřipustila nejmenší komplikace a z pozice naší hráčky číslo tři suverénně bodovala.

Na dobré výkony z Havířova znovu navázala Nikita Petrovová. Především její úvodní výhra nad Helenou Sommerovou nám dodala potřebný klid a jistotu. Dva body spolehlivě přidala také Lenka Harabaszová. Katya Chernyavskaya dnes odpočívala a sledovala utkání ze zálohy, z trenérských laviček tým vedlo čím dál sehranější duo Jindřich Bíla – Renáta Štrbíková.

Příští utkání hrajeme zase za dva týdny, Na domácích stolech přivítáme lídra soutěže z Břeclavi. Budeme tak mít skvělou příležitost otestovat formu před klíčovou fází sezóny.

SF SKK El Niňo Praha – TT Moravský Krumlov 0:6

Jitka VYVADILOVÁ – Lenka HARABASZOVÁ 0:3 (-6,-8,-3), Helena SOMMEROVÁ – Nikita PETROVOVÁ 0:3 (-3,-12,-13), Liliana PLACHÁ – Eliška ŠEDOVÁ 0:3 (-6,-3,-5), Helena SOMMEROVÁ – Lenka HARABASZOVÁ 0:3 (-9,-9,-13), Jitka VYVADILOVÁ – Eliška ŠEDOVÁ 0:3 (-2,-5,-4), Liliana PLACHÁ – Nikita PETROVOVÁ 1:3 (-5,7,-3,-6)

#MKjede

12. 3. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer