Ligové soutěže ukončeny

Dnešním rozhodnutím ČAST byly s výjimkou Extraligy anulovány všechny ligové soutěže mužů i žen. Je více než pravděpodobné, že krajské a regionální svazy budou reagovat obdobně.

Z Extraligy byla do konce sezóny vyřazena družstva Sparty Praha a Ústí nad Labem, které dosud nesplnily podmínky profesionálních klubů. Jejich výsledky byly anulovány. Z Extraligy, ani z ostatních ligových soutěží se letos nesestupuje.

Z pohledu našeho klubu to není zrovna nejlepší zpráva. Z třinácti krumlovských družstev zůstává ve hře už jen ženské „áčko“, ostatní si letos moc nezahráli. Smutným rekordmanem je v tomto směru ženské „béčko“, které mělo být jedním z největších favoritů na vítězství v 1. lize a postup do nejvyšší soutěže. Stihlo však odehrát jediné utkání…

Extraligovému týmu v závěru prořídla už tak děravá termínová listina. Z posledních pěti kol byla zrušena plánovaná utkání v Ústí a na Spartě. Do konce základní části nám tak zbývají poslední tři duely.

Nezbývá než doufat v lepší zítřky

Upravený program TTMK v Extralize žen
pátek 12. března, 18:00: El Niňo Praha – TTMK
pátek 26. března, 18:00: TTMK – MSK Gumotex Břeclav
pátek 9. dubna, 18:00: SKST Vlašim – TTMK

Malou náplastí pro nás může být pohled na upravenou tabulku. V té jsme po anulování výsledků dvou vyřazených týmů poskočili na průběžné páté místo.

25. 2. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer