Remíza s Ostravou

Dnešní "derby" s ostravským týmem Marie Hrachová přinesl tradičně vyrovnanou bitvu. Po třech hodinách se stejně jako v obou loňských utkáních oba týmy rozešly smírně 5:5.

Úvod zápasu jakoby z oka vypadl tomu včeršjímu. Katya Chernyavskaya s Nikitou Petrovovou přehrály svoje soupeřky Simonu Šlehobrovou a Barboru Kapounovou, Lenka Harabaszová přes solidní výkon podlehla jedničce soupeře. Tou dnes byla Kristýna Mikulcová.

Následovala klíčová pasáž utkání. A v ní hned čtyři vyrovnané bitvy. V první nedokázala Katya dotáhnout otočku v zápase s Mikulcovou. Ve druhé pak Nikita po nadějném začátku podlehla Šlehobrové. Když pak trápící se Lenka v pěti setech podlehla Kapounové, vedla Ostrava už 4:2.

K obratu bojovým výkonem zavelela Nikita. A to doslova. Po prvních dvou prohraných setech otočila zápas s Kristýnou Mikulcovou a vrátila nás zpět ho hry. Katya poměrně s přehledem porazila Barču Kapounovou a srovnala na 4:4. V poslední dvouhře se Lenka pokusila oklepat z doposud nevydařeného víkendového představení, ale ani to na Simonu Šlehobrovou nestačilo. Alespoň bod za remízu tak po parádním výkonu zachránila nově sestavená dvojice Chernyavskaya/Petrovová.

S celkovým víkendovým výsledkem asi můžeme být spokojení. Lenka se oběma utkáními protrápila. Katya a Nikita zahrály velmi dobře, společně se postaraly o všech našich jedenáct bodů.

Příští utkání bychom měli hrát za tři týdny v Praze proti El Niňu a v Ústí nad Labem

MH Ostrava – TT Moravský Krumlov 5:5
Simona Šlehobrová – Ekaterina Chernyavskaya 1:3 (-7 ,10, -5, -8), Kristýna Mikulcová – Lenka Harabaszová 3:0 (9, 13, 7), Barbora Kapounová – Nikita Petrovová Nikita 0:3 (-8, -5, -9), Kristýna Mikulcová – Ekaterina Chernyavskaya 3:2 (10, 8, -6, -7, 7), Simona Šlehobrová – Nikita Petrovová 3:1 (-4, 8, 9, 8), Barbora Kapounová . Lenka Harabaszová 3:2 (6, -6, 7, -4, 6), Kristýna Mikulcová – Nikita Petrovová (8, 8, -8, -8, -9), Barbora Kapounová – Ekaterina Chernyavskaya 0:3 (-4, -9, -8), Simona Šlehobrová – Lenka Harabaszová 3:0 (9, 8, 12), Mikulcová/Šlehobrová – Chernyavskaya/Petrovová 1:3 (-5, -8, 10, -5)

21. 2. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer