Z Havířova vezeme cenné tři body

Vydařenou premiéru v krumlovském dresu dnes v Havířově zažila čerstvá posila Nikita Petrovová. Proti svému bývalému klubu se blýskla třemi body a výrazně se podílela na vítězství našeho týmu. Stejně úspěšná byla také Katya Chernyavskaya, naopak Lence Harabaszové dnešní utkání úplně nesedlo.

Důležité výhra se dnes v novém Národním tréninkovém centru v Havířově nerodila snadno.

V nervózním prvním zápase dokázala Katya Chernyavskaya proti Hrabicové odvrátit čtyři mečboly v řadě, aby v pátém setu jasně dominovala. Lence Harabaszové naopak rozhodující pátý set s domácí jedničkou Kristýnou Štefcovou nevyšel. Do vedení nás poslala svým prvním bodem Nikita Petrovová, která proti Štěpánové zvládla koncovky všech tří setů.

Katya s Nikitou uspěly také ve druhé sérii dvouher, když si poradily se Štefcovou, resp. Hrabicovou, a vedly jsme už 4:1. Domácí se na chvilku vrátili zpět do hry díky Gabriele Štěpánové. O našem zaslouženém a velmi cenném vítězství ale rozhodlo dnes stoprocentní duo Chernyavskaya-Petrovová.

Pohled na tabulku je hned o něco veselejší. Dnešní úspěch bychom rádi potvrdili už zítra proti týmu MH Ostrava (dříve CDU Sport Ostrava). Sestavu ostravského týmu tvoří kostra krumlovského celku z let 2015-2017, tj. Kristýna Mikulcová, Barbora Kapounová a Simona Šlehobrová. Utkání tak určitě nabídne zajímavou podívanou.

SKST Baník Havířov – TT Moravský Krumlov 2:6
Klára Hrabicová – Ekaterina Chernyavskaya 2:3 (8 ,-7, 8, -10, -4), Kristýna Štefcová – Lenka Harabaszová 3:2 (9, -8, 13, -7, 4), Gabriela Štěpánová – Nikita Petrovová 0:3 (-9, -14, -11), Kristýna Štefcová – Ekaterina Chernyavskaya 1:3 (-6, 7, -12, -8), Klára Hrabicová – Nikita Petrovová (9, -6, -9, -10), Gabriela Štěpánová – Lenka Harabaszová (-10, 9, 7, 6), Kristýna Štefcová – Nikita Petrovová 2:3 (-7, 2, 6, -7, -6), Gabriela Štěpánová – Ekaterina Chernyavskaya 1:3 (-14, -8, 10, -8)

Kristýna Štefcová (foto facebook SKST Baník Havířov)
Lenka Harabaszová (foto facebook SKST Baník Havířov)
Gabriela Štěpánová (foto facebook SKST Baník Havířov)
Katya Chernyavskaya (foto facebook SKST Baník Havířov)
Klára Hrabicová (foto facebook SKST Baník Havířov)
Nikita Petrovová (foto facebook SKST Baník Havířov)
20. 2. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer