Nebylo to špatné, ale nakonec Dobré

Po dlouhé čtyřměsíční pauze se znovu rozjela ženská Extraliga. Stejně jako v podzimních šesti zápasech jsme se i dnes představili na domácích stolech. Ani tentokrát nám však štěstí nepřinesly. Přestože jsme dnes předvedli svůj suverénně nejlepší výkon v dosavadní průběhu soutěže, na body to nakonec nestačilo.

Trenérskou premiéru si dnes na naší lavičce odbyla Renáta Štrbíková, kterou zranění kolene už do konce letošního ročníku za stůl nepustí. A jen tak na ni nezapomene…

Proti doberským „Fialkám“ jsme doma sehráli tradičně vyrovnané utkání, které – přestože jsme prohrávali už 2:5 – dospělo až do rozhodující čtyřhry. Stejně jako v posledních čtyřech letech! V deblu vedly Katya Chernyavskaya s Lenkou Harabaszovou už 2:0 na sety, v pátém setu pak dokonce 9:6. Přesto se z vítězství v zápase i celém utkání nakonec radovaly hostující hráčky.

Všechny aktérky dnešního zápasu byly v nezáviděníhodné situace. Soutěžní utkání po více než čtyřměsíční pauze bylo po všech stránkách náročné. Přesto byl dnes v Moravském Krumlově k vidění kvalitní stolní tenis. Hned šest zápasů včetně závěrečné čtyřhry se rozhodovalo až v pátém setu. V této disciplíně se oba týmy rozešly smírně 3:3.

Nejlepší hráčkou večera byla Zdena Blašková, která si, hokejovou terminologií, připsala 3+1 kanadský bod, byla hlavním strůjcem doberského vítězství a dál zůstává v soutěži neporažena.

Za domácí dvakrát bodovala Katya Chernyavskaya. Ta si nejdříve s přehledem poradila s Dagmar Ilievovou. Následně v souboji jedniček obou týmů po boji podlehla Blaškové, aby v závěru otočila zápas s Řekyní Konstantinou Paridi a poslala utkání do čtyřhrového prodloužení. Lenka Harabaszová s Eliškou Šedovou si dnes připsaly po jednom bodu. Obě si poradily s Ilievovou.

Dnešní prohra nás mrzí. S výkonem našich děvčat ale můžeme být spokojeni. Klíčové duely o pozice v závěrečném play-off nás teprve čekají. Za tři týdny se představíme v Havířově a Ostravě. Tam už to určitě vyjde!

#MKjede


TT Moravský Krumlov – SK Dobré 4:6

Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Dagmar ILIEVOVÁ 3:0 (1,10,6), Lenka HARABASZOVÁ – Konstantina PARIDI 2:3 (-8,11,11,-5,-3), Eliška ŠEDOVÁ – Zdena BLAŠKOVÁ 0:3 (-4,-4,-11), Lenka HARABASZOVÁ – Dagmar ILIEVOVÁ 3:2 (11,7,-9,-7,5), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Zdena BLAŠKOVÁ 2:3 (9,-11,-6,7,-6), Eliška ŠEDOVÁ – Konstantina PARIDI 1:3 (8,-7,-5,-8), Lenka HARABASZOVÁ – Zdena BLAŠKOVÁ 1:3 (7,-6,-8,-6), Eliška ŠEDOVÁ – Dagmar ILIEVOVÁ 3:2 (8,5,-7,-5,6), Ekaterina CHERNYAVSKAYA – Konstantina PARIDI 3:2 (-8,-7,2,4,6), Ekaterina CHERNYAVSKAYA, Lenka HARABASZOVÁ – Zdena BLAŠKOVÁ, Dagmar ILIEVOVÁ 2:3 (11,6,-7,-8,-9).

5. 2. 2021

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer