Nový web pod stromečkem

Vážení sportovní přátelé,

rok 2020 přinesl do našich životů celou řad změn. Některé z nich jsme si ještě vloni neuměli a asi ani nechtěli představit. Ať už je současná situace zapříčiněna krizí zdravotnickou, ekonomickou či politickou – názor, ať si každý udělá sám, je důležitější než dříve udržet si zdravý úsudek. Netrápit se věcmi, které nemůžeme ovlivnit. A také si čas od času udělat radost.

A protože se nemůžeme těšit ze sportovních úspěchů ani pohybu samotného, rozhodli jsme se nadělit sobě a všem našim příznivcům novou webovou prezentaci našeho klubu. Díky propojení se stolnětenisovými portály STIS a ELOST a úžasné práci Marka Vebera najdeme na jednom místě všechny podstatné informace o týmech a hráčích našeho klubu. Do přehledné a graficky přitažlivé prezentace vše spojil webdesigner Jan Polzer. Punc webu dodávají atraktivní fotografie z objektivu Lukáše Vaňouse. Všem uvedeným patří velký dík!

Nové webové stránky by měly být důstojnou prezentací našeho klubu. Zároveň by na nich mělo být možné dohledat informace o odehraných i plánovaných zápasech, tabulky, statistiky, informace o dění v klubu, trénincích. Nechybí ani propojení na sociální sítě.

Doufám, že si je oblíbíte a postupem času se stanou nedílnou součástí naší klubové kultury.

Jménem svým i jménem celého klubu vám přeji pohodové Vánoce a poklidný konec roku 2020!

Jindřich Bíla

#MKjede #newweb

24. 12. 2020

Partneři

Veškerá práva vyhrazena © 2024 Web zpracoval Jan Polzer